Όλες οι γυναίκες επιζητούμε την αλλαγή στα μαλλιά μας κατά καιρούς, για να ανανεωθούμε και να αλλάξει η διάθεσή μας. Παρακάτω θα δούμε τις νέες τάσεις στο γυναικείο κούρεμα για το 2018, που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις με μοντέρνο και όμορφο τρόπο το στυλ σου, έτσι ώστε να τους εντυπωσιάσεις όλους.

Επίλεξε ένα κούρεμα που θα δένει αρμονικά με το σχήμα του προσώπου σου και να αναδεικνύει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του. Από μοντέρνο μακρύ καρέ που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες μέχρι τα ιδιαίτερα κουρέματα για τις πιο τολμηρές, όλα μπορούν να αλλάξουν το στυλ και την συνολική σου εικόνα και να την μετατρέψουν σε μια πιο μοντέρνα και ιδιαίτερη εκδοχή.

Ποιες είναι οι νέες τάσεις για φέτος στο γυναικείο κούρεμα!

Μακρύ καρέ

Το μακρύ καρέ μαλλί, είναι ένα από τα πιο σικ κουρέματα που θα χαρίσουν φινέτσα και κομψότητα στη συνολική σου εικόνα. Ταιριάζουν σε κάθε ηλικία και σχήμα προσώπου, καθώς αναδεικνύουν το ίδιο εντυπωσιακά και τα μακρόστενα με γωνίες πρόσωπα αλλά και τα στρόγγυλα.

Κοντό καρέ

Το κοντό καρέ θεωρείται από τα πιο τολμηρά κουρέματα, μετά το αγορέ, καθώς ταιριάζει κυρίως σε οβάλ και σε πρόσωπα που δεν έχουν πολύ έντονες γωνίες. Αν έχεις μικρό πρόσωπο ή οβάλ, μην το σκέφτεσαι καθόλου, αυτό το κούρεμα είναι εξαιρετικά μοντέρνο και νεανικό.

Η φράντζα σε συνδυασμό με αφέλειες, χαρίζουν ένα πολύ γοητευτικό στυλ στη γυναίκα και τονίζουν τη θηλυκή της πλευρά. Η φράντζα γλυκαίνει πολύ το πρόσωπο και θεωρείται ιδανικό για τις γυναίκες άνω των 30. Οι αφέλειες που δίνουν μια πιο φρέσκα όψη και προσφέρουν όγκο στο μαλλί σου, είναι ιδανικές για εσένα που αγαπάς τη νεανική και δροσερή όψη.

Έντονες μύτες στα μαλλιά

Οι έντονες μύτες στα μαλλιά κάνουν την επανεμφάνισή τους με πιο αυστηρό ύφος και κατανομή. Εντυπωσιακό κούρεμα που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες, αφού μπορείς να επιλέξεις το επιθυμητό μάκρος ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου και ακόμα να διαλέξεις αν θέλεις ένα πιο αυστηρό ή πιο ανάλαφρο ύφος.

Ότι και αν επιλέξεις, οι τάσεις για φέτος στο γυναικείο κούρεμα είναι όλες υπέροχες και θα σου δώσουν μια φρέσκια εικόνα που σίγουρα θα λατρέψεις. Μην φοβάσαι να αλλάξεις το στυλ των μαλλιών σου, καθώς όλες μας χρειαζόμαστε που και που μια αλλαγή που θα μας ανανεώσει και θα μας διασκεδάσει.

Πηγή: ediva