Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση, που αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια. Και το γράφω έτσι καθώς είμαι σε θέση να γνωρίζω πώς ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι υπάρχει μεγάλη ένταση και οργή.

Ο μήνας που έρχεται… ο Νοέμβριος θα μας δώσει δημοσιογραφικά πολύ «ψωμί» μιας και αναμένεται να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα για τα οποία η Αλιμόνου ζήτησε και πήρε αναβολή πρίν απο λίγο καιρό.

Την ίδιά ώρα η ηθοποιός προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατηγορώντας τον επιχειρηματία για παραβίαση δικαστικής απόφασης και μη καταβολή της διατροφής, που είχε προσδιοριστεί τον περασμένο Μάιο με απόφαση του Πρωτοδικείου στο ποσό των 30.500 ευρώ για τα παιδιά και 4.000 ευρώ για την ίδια μηνιαίως! Κάτι που εξόργισε τον Παύλο Βαρδινογιάννη, ο οποίος αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της Τζίνας Αλιμόνου και με νέα προσωρινή διαταγή που εξέδωσε το Πρωτοδικείο το ύψος της διατροφής που οφείλει να καταβάλλει μειώθηκε σχεδόν κατά το ήμισυ!

Συγκεκριμένα, η σχετική απόφαση του Πρωτοδικείου ορίζει το ύψος της διατροφής στα 4.000 ευρώ για καθένα από τα τέσσερα παιδιά και στα 2.000 ευρώ για την Τζίνα Αλιμόνου, δηλαδή συνολικά 18.000 ευρώ, αντί για 34.500 ευρώ, όπως αναφερόταν στην προηγούμενη απόφαση.

Μάλιστα, η προσωρινή διαταγή όριζε και το δικαίωμα επικοινωνίας του Παύλου Βαρδινογιάννη με τα παιδιά του σε 25 συνεχείς ημέρες, από τις 15 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου του 2018, αντί για δύο δεκαπενθήμερα που ανέφερε η προηγούμενη απόφαση.

Πηγη nassosblog.gr