Παρόλο που εκείνος δεν είχε σκοπό του να παντρευτεί, εκείνη ήταν αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να ντυθεί νυφούλα! Δείτε το βίντεο…

Αυτή η γυναίκα ονειρευόταν από μικρή να βρει τον έρωτα της ζωής της και να ντυθεί νυφούλα. Και τα κατάφερε! Ακόμα και αν για αυτό, χρειάστηκε να δέσει τον γαμπρό σε καρότσα και να τον μεταφέρει μέχρι την τελετή.

Ήθελε δεν ήθελε ο άνδρας του παρακάτω βίντεο, έμεινε ακινητοποιημένος στην καρότσα και δεμένος με σκοινιά στον ίδιο του τον γάμο. Η νύφη φαίνεται έτοιμη για όλα και τον σέρνει γύρω από το σπίτι όπου θα λάμβανε μέρος η τελετή. Οι καλεσμένοι μένουν με το στόμα ανοιχτό στη θέα της μέλλουσας νύφης να κουβαλά τον μέλλοντα γαμπρό της.

Ο γαμπρός μη μπορώντας να κουνηθεί παραμένει στη θέση του και τελικά η νύφη του ζητά να σηκωθεί για να αρχίσει η τελετή. Αποτέλεσμα; Το αστείο που είχε προγραμματίσει από πριν τον ζευγάρι χάρισε άφθονο γέλιο στους καλεσμένους. Το βίντεο κάνει τώρα τον γύρο του διαδικτύου και μετρά εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις μέσα σε λίγες ώρες.

Δείτε το viral βίντεο:

Πηγή newsit.gr